Czekoladowo-migdałowe bryłki radości

Czekoladowo-migdałowe bryłki radości
Jeśli 17 centów za porcję spada twój budżet, czekoladowo-migdałowe bryłki radości mogą być spektakularnym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 47 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowe Nuggetsy Z Kurczaka, Czekolada Tia Maria nuggets, oraz Podwójne Nuggetsy Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść śliwki lub daktyle, kokos i 1 1/2 łyżeczki kakao w proszku do robota kuchennego i zmiksuj, aż będziesz miał lepką kroplę. Podziel kroplę i ponownie krótko przetworz, aby upewnić się, że składniki są dobrze rozmieszczone. Jeśli mieszanka nie wydaje się wystarczająco lepka, możesz dodać więcej śliwek lub daktyli (ale śliwki powinny być już bardzo lepkie). Zeskrobać plamę na talerzu, przykryć folią i spłaszczyć, aż osiągnie grubość około 1 cala. Przechowywać pod przykryciem i przechowywać w lodówce przez około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
śliwkiśliwki
DaktyleDaktyle
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Wymieszać cukier cukierniczy z łyżką kakao w proszku na talerzu obiadowym. Wyjąć czubatą łyżeczkę mieszanki kokosowej, uformować w owalny kształt, wcisnąć migdał w środek i przykryć mieszanką kokosową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
3
Każdy samorodek (lub tyle, ile chcesz) zwijamy w kakao/cukrze cukierniczym i układamy na talerzu. Powtórz około 23 razy. Możesz podać je natychmiast lub dodać czekoladowy zawijas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
4
Umieść bryłki w zamrażarce na kilka minut, podczas gdy delikatnie podgrzewasz czekoladowe chipsy (użyłam kuchenki mikrofalowej). Jak tylko chipsy są ledwo stopione, zeskrobać czekoladę do worka cukierniczego wyposażonego w małą okrągłą końcówkę. Polej czekoladę na każdą bryłkę. Bryłki dobrze przykryć w temperaturze pokojowej przez około 2 dni. Przechowywać w lodówce, jeśli trzeba je dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Nuggetsy Z KurczakaNuggetsy Z Kurczaka
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćŚredni
Gotowe W22 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn