Czekoladowo-migdałowe bryłki radości
Jeśli 17 centów za porcję spada twój budżet, czekoladowo-migdałowe bryłki radości mogą być spektakularnym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 47 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowe Nuggetsy Z Kurczaka, Czekolada Tia Maria nuggets, oraz Podwójne Nuggetsy Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść śliwki lub daktyle, kokos i 1 1/2 łyżeczki kakao w proszku do robota kuchennego i zmiksuj, aż będziesz miał lepką kroplę. Podziel kroplę i ponownie krótko przetworz, aby upewnić się, że składniki są dobrze rozmieszczone. Jeśli mieszanka nie wydaje się wystarczająco lepka, możesz dodać więcej śliwek lub daktyli (ale śliwki powinny być już bardzo lepkie). Zeskrobać plamę na talerzu, przykryć folią i spłaszczyć, aż osiągnie grubość około 1 cala. Przechowywać pod przykryciem i przechowywać w lodówce przez około 15 minut.
Wymieszać cukier cukierniczy z łyżką kakao w proszku na talerzu obiadowym. Wyjąć czubatą łyżeczkę mieszanki kokosowej, uformować w owalny kształt, wcisnąć migdał w środek i przykryć mieszanką kokosową.
Każdy samorodek (lub tyle, ile chcesz) zwijamy w kakao/cukrze cukierniczym i układamy na talerzu. Powtórz około 23 razy. Możesz podać je natychmiast lub dodać czekoladowy zawijas.
Umieść bryłki w zamrażarce na kilka minut, podczas gdy delikatnie podgrzewasz czekoladowe chipsy (użyłam kuchenki mikrofalowej). Jak tylko chipsy są ledwo stopione, zeskrobać czekoladę do worka cukierniczego wyposażonego w małą okrągłą końcówkę. Polej czekoladę na każdą bryłkę. Bryłki dobrze przykryć w temperaturze pokojowej przez około 2 dni. Przechowywać w lodówce, jeśli trzeba je dłużej.