Czekoladowo-Ciasteczkowe Pająki
Czekoladowo-ciasteczkowe pająki wymagają około 45 minut od początku do końca. Na 56 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 18. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz patyczki precla, ekstrakt z wanilii, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowo-Ciasteczkowe Pająki, Ciasteczka z masłem orzechowym + co na obiad, oraz Czekoladowe Pająki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Ubić razem mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól.
Masło śmietankowe i cukier z mikserem elektrycznym do puszystego, 2 do 3 minut. Ubić w jajku i wanilii, aż będzie gładka. Ubić w mieszance mąki.
Rozwałkuj łyżeczkę ciasta między dłońmi, a następnie rozwałkuj kulkę w posypce. Powtórz z pozostałym ciastem i posypką.
Umieść 9 kulek na każdej blasze do pieczenia, lekko naciskając, aby spłaszczyć tylko trochę.
Umieść dwa mini M & m ' s lub red hots na jednym końcu każdej piłki. Włóż 4 połówki kija precla do każdej strony każdej piłki.
Piec jeden arkusz ciastek do wyschnięcia na górze, 12 protokół.
Ostudzić na arkuszu na stojaku z drutu. Powtórz z pozostałym arkuszem.