Czekoladowe Migdałowe Ciasteczka Z Awokado
Czekoladowe migdałowe ciasteczka z awokado mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 32G tłuszczu i w sumie 521 kalorii. Ten bezmleczny przepis serwuje 9 i kosztuje $1.17 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką migdały, sól, kakao z holenderskiego procesu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Czekoladowe Ciasteczka Z Awokado, Czekoladowe Ciasteczka Z Rumem Migdałowym, oraz Ciasteczka Z Awokado Z Ciemnej Czekolady.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż 9 13-calowe szklane naczynie do pieczenia pergaminem i posmaruj pergaminem.
Ubij mąkę, kakao i sól razem w dużej misce.
Zmiel migdały w robocie kuchennym, aż będą grubo posiekane. Wymieszaj orzechy z mieszanką kakaową.
Rozbij czekoladę i dodaj kawałki do robota kuchennego. Pulsuj tylko do grubo posiekanego i wymieszaj z mieszanką kakaową.
Wytrzyj Robot kuchenny; następnie dodaj olej, awokado, jajka i cukry i przetrzyj do uzyskania gładkości.
Użyj gumowej szpatułki, aby przenieść mieszankę awokado do miski z mieszanką kakaową; następnie delikatnie złóż suche składniki w mokre składniki.
Wlej ciasto do naczynia do pieczenia i piecz przez 35 minut, aż ciasto będzie miało
ledwo ustawione w środku. Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed pokrojeniem na 3 4-calowe ciasteczka.
Czas przygotowania: 15 minut .