Czekoladowe Migdałowe Chipsy Wiśniowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych migdałowych chipsów wiśniowych. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka zapiekanych płatków ryżowych, ścinanych migdałów, półsłodkich chipsów czekoladowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Indywidualne Chipsy Wiśniowo-Migdałowe, Migdałowe ciastka z czekoladowym nadzieniem migdałowym, oraz Blinty czekoladowe z bitą czekoladą Ricotta-migdałowe nadzienie i ciepłym sosem wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj dużą blachę do pieczenia papierem woskowym.
Umieścić półsłodkie i białe czekoladowe chipsy w średniej szklanej misce; kuchenka mikrofalowa na wysokości 45 sekund. Wymieszać, i kuchenka mikrofalowa dodatkowe 45 sekund lub aż prawie stopiony. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać płatki i pozostałe składniki; szybko wymieszać, aby połączyć. Upuść mieszaninę łyżkami stołowymi na przygotowaną blachę do pieczenia; schłodzić 1 godzinę lub do jędrności.