Czekoladowe makaroniki z nadzieniem czekoladowym lub karmelowym

Czekoladowe makaroniki z nadzieniem czekoladowym lub karmelowym
Czekoladowe makaroniki z nadzieniem czekoladowym lub karmelowym mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 24 i kosztuje 66 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe babeczki z solonym lukrem karmelowym i nadzieniem czekoladowym, Czekoladowe Makaroniki Kokosowe Karmelowe, oraz Solone Karmelowe Makaroniki Z Kawałkami Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś mleko i masło na wolnym ogniu w ciężkim średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać czekoladę; ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Przenieść do małej miski. Super. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż gruby i zimny, co najmniej 1 dzień i do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Żółtka umieścić w średniej misce. Przynieś 4 łyżki masła i śmietany na wolnym ogniu w dużym rondlu. Stopniowo ubij gorącą śmietanę na żółtka. Zakotwiczyć miskę z mieszaniną żółtka, umieszczając miskę na mokrym ręczniku kuchennym; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać cukier i 6 łyżek wody w ciężkim średnim rondlu na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ogień i gotować bez mieszania, aż syrop ma głęboki bursztynowy kolor, od czasu do czasu szczotkując boki patelni mokrą szczotką do ciast i wirując patelnię, aby karmel równomiernie kolorował, około 10 minut. Powoli ubić gorący karmel do żółtka, a następnie ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
3
Przenieść mieszaninę karmelu do małej miseczki; odstawić, aż nie będzie już ciepły w dotyku (karmel stanie się zbyt gęsty, jeśli zbyt długo ostygnie), około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ubijamy pozostałe masło. Przykryć i schłodzić do grubości i zimna, co najmniej 1 dzień i do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem. Wymieszać cukier puder i migdały w procesorze, aż orzechy zostaną zmielone do proszku, skrobanie boki miski często, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MigdałyMigdały
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj kakao i zmiksuj jeszcze 1 minutę. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka w dużej misce, aż sztywne, ale nie suche. Złożyć mieszaninę orzechów na białka w 4 dodatkach, tworząc grube ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Łyżka połowę ciasta do worka ciasta wyposażone w 1/2-calowy zwykły okrągły czubek. Wymieszaj ciasto na każdym przygotowanym arkuszu w 12 kopcach wielkości orzecha włoskiego, rozstaw kopców od siebie (ciasteczka rozłożą się nieznacznie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Kopce BarKopce Bar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
4
Piec ciasteczka, 1 arkusz na raz, aż firma dotknąć w centrum i suche i popękane na górze, o 11 protokół. Przesuń pergamin z ciastkami na powierzchnię roboczą; fajne ciasteczka. Powtórz z pozostałym cieście, całkowicie schładzając arkusze i wykładając czystym pergaminem dla każdej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Ułóż 1 makaron, płaską stroną do góry, na powierzchni roboczej. Upuść 1 niewielką łyżkę nadzienia na ciastko. Wierzch z drugim makaronem, strona płaska w dół. Naciśnij lekko, aby przylegać, robiąc kanapkę. Powtórz z pozostałymi makaronikami i nadzieniem. Ułóż makaroniki na talerzu. Przykryć; schłodzić co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
2
Podawać na zimno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn