Czekoladowe Kubki Z Masłem Orzechowym

Need a bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap deser? Czekoladowe kubki z masłem orzechowym mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1919 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukierników ' cukier, sól, masło orzechowe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, oraz Ciemna Czekolada Peanut Butter-Nadziewane Peanut Butter Cookie Cups.
Instrukcje
Przyciąć 12 papierowych wkładek do muffinek do połowy ich wysokości.
Umieść 1/2 chipsów czekoladowych w bezpiecznym pojemniku w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa przez 2 minuty, mieszając po każdej minucie. Łyżka roztopionej czekolady do kubków muffin, napełniając do połowy. Łyżką narysuj czekoladę po bokach kubków, aż do równomiernego pokrycia. Schłodzić w lodówce do twardości.
W małej misce wymieszać masło orzechowe, cukier cukierniczy i sól. podzielić na kubki czekoladowe. Roztopić pozostałą czekoladę i łyżką masła orzechowego.
Czekoladę rozprowadzić na brzegach kubków.