Czekoladowe Kremy Bawarskie

Czekoladowe Kremy Bawarskie
Czekoladowe Kremy Bawarskie to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, ciężką śmietanę, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremy Czekoladowe Kokosowe, Kremy Czekoladowo-Miętowe, oraz Czekoladowe Kremy Kasztanowe.

Instrukcje

1
Lekko olej cztery ramekiny 6 oz (180ml).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Podgrzać mleko w małym rondlu na małym ogniu, aż się uspokoi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Ubić cukier i żółtka, dodać trochę gorącego mleka. Wymieszać mieszaninę jajek do rondla. Stale mieszaj drewnianą łyżką, aż krem będzie wystarczająco gęsty ,aby pokryć łyżkę (185F / 85C na termometrze natychmiastowego odczytu). Nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
BudyńBudyń
CukierCukier
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Przecedzić przez sito druciane do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać czekoladę, odstawić na kilka minut, a następnie mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
6
Posyp żelatynę 3 łyżkami zimnej wody w małej żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Odstawić 5 minut, aż gąbczasty.
8
Umieść miskę na małej patelni z bardzo gorącą wodą i mieszaj, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać z mieszaniną czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Przechowywać w lodówce, mieszając od czasu do czasu, aż ostygnie i na skraju ustawienia. Lekko ubijać śmietanę aż do uzyskania miękkich szczytów. Nie przesadzaj. Składamy śmietanę do masy czekoladowej i wlewamy do ramekinów. Przykryć każdy z folią i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Każdy ramekin zanurz bardzo krótko w bardzo gorącej wodzie i odwróć kremy na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Udekoruj bitą śmietaną i startą czekoladą i podawaj schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
CzekoladaCzekolada
12
artykuł var
13
Typ_27_data = {};
14
artykuł
15
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn