Czekoladowe Kosmiczne Bezy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc daj czekoladowe kosmiczne bezy spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 304 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Mieszanka sosu czekoladowego, śmietana Tatar, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 21 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 30%. Spróbuj Czekoladowe bezy z lodami, cukierkami miętowymi i sosem czekoladowo-miętowym, Bezy Czekoladowe, oraz Cosmic Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów. Złożyć w 3/4 szklanki orzechów.
Upuść mieszaninę białka jaj na 6 kopców na dużej blasze wyłożonej pergaminem. Zrób wgłębienie, używając tylnej części łyżki, do środka każdej bezy, tworząc 5-calowe gniazdo.
Piec w temperaturze 225 przez 1 godzinę. Wyłączyć piekarnik i odstawić w zamkniętym piekarniku 8 godzin.
Łyżka ananasa napełniania równomiernie do środka każdego gniazda.
Skropić sosem czekoladowym.
Posypać pozostałymi 1/4 szklanki orzechów.