Czekoladowe ciasto z masłem orzechowym VI
Czekoladowe ciasto z masłem orzechowym VI może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 418 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę, cukier cukierniczy, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Bezmleczne ciasto lodowe z masłem orzechowym z czekoladową skórką, Ciasto z masłem orzechowym ze skórką z precla, oraz Łatwe słoiki z masłem orzechowym bez pieczenia i Gratis dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W średnim rondlu wymieszaj mleko, masło i sól.
Umieść na małym ogniu i gotuj na wolnym ogniu. W średniej misce ubij żółtka, kakao w proszku, biały cukier i skrobię kukurydzianą.
Powoli ubij 1/2 szklanki gorącej mieszanki mleka w mieszankę żółtka jaja, dobrze mieszając. Stopniowo dodawaj mieszankę żółtka do pozostałej mieszanki mlecznej, ciągle ubijając. Wróć do ognia i gotuj przez 2 minuty, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
W małej misce wymieszaj cukier cukierniczy i masło orzechowe, aż dokładnie się połączą. Kruszyć mieszaninę do skorupy ciasta.
Wlej schłodzoną mieszankę czekolady na kruszonki masła orzechowego. Schłodź 2 godziny przed podaniem.