Chocolate Chiffon Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, białka, kakao w proszku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Szyfonowe, Czekoladowa Babeczka Szyfonowa, oraz Czekoladowy Szyfonowy Tort dla podobnych receptur.
Do skorupy: w małej misce, połączyć okruchy gingersnap, masło i cukier granulowany. Naciśnij mieszaninę okruchów na dnie i po bokach 9-calowej patelni do ciasta.
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Do nadzienia: w małej misce, połączyć żelatynę i 1/2 szklanki zimnej wody i odstawić na 5 minut, aż żelatyna zmięknie i zakwita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W średnim rondlu na średnim ogniu, przynieś mleko, kakao w proszku, 1/4 szklanki cukru granulowanego i sól na wolnym ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Wyjąć z ognia i dodać mieszaninę żelatyny, mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
8
Żółtka umieścić w średniej misce i lekko ubić. Stopniowo, powolnym strumieniem, dodawać 1/4 szklanki mieszaniny czekolady do żółtek, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Odmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Wlać mieszaninę czekoladowo-żółtkową do patelni z pozostałą mieszaniną czekolady. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Odmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Ostudzić, aż ledwo ciepłe, o 20 protokół.
11
W dużej misce za pomocą miksera elektrycznego ubijamy białka do miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodać pozostałe 2 łyżki cukru granulowanego i wanilię i ubić na sztywne szczyty. Delikatnie złóż schłodzoną mieszaninę czekolady na bezę w trzech dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Posypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
13
Łyżka mieszaniny czekolady do ostudzonej skorupy ciasta. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
14
Do polewy: w misce ubij śmietanę z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Na ciasto ułożyć bitą śmietanę i w razie potrzeby zetrzeć na wierzchu czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata Cytryna
Posypka W Kształcie Serca
16
Uwaga kucharza: kuchnie Food Network sugerują ostrożność w spożywaniu surowych i lekko ugotowanych jaj ze względu na ryzyko salmonelli lub innej choroby przenoszonej przez żywność. Aby zmniejszyć to ryzyko, zalecamy używanie wyłącznie świeżych, odpowiednio schłodzonych, czystych jaj klasy A lub AA z nienaruszonymi skorupkami i unikanie kontaktu między żółtkami lub białkami a skorupką. W przypadku przepisów, które wymagają jaj, które są surowe lub niedogotowane, gdy danie jest podawane, należy użyć jaj skorupek, które zostały poddane obróbce w celu zniszczenia salmonelli, pasteryzacji lub innej zatwierdzonej metody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali
Odmiany Grzybów
(Keebler)
17
Widz lub gość programu, który może nie być profesjonalnym kucharzem, dostarczył ten przepis. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu i dlatego nie możemy przedstawić wyników.