Czekoladowe Ciasto Szyfonowe

Czekoladowe Ciasto Szyfonowe
Chocolate Chiffon Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, białka, kakao w proszku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Szyfonowe, Czekoladowa Babeczka Szyfonowa, oraz Czekoladowy Szyfonowy Tort dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Do skorupy: w małej misce, połączyć okruchy gingersnap, masło i cukier granulowany. Naciśnij mieszaninę okruchów na dnie i po bokach 9-calowej patelni do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokruszone Ciasteczka Imbirowe (około 9 Ciasteczek)Drobno Pokruszone Ciasteczka Imbirowe (około 9 Ciasteczek)
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec przez 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Do nadzienia: w małej misce, połączyć żelatynę i 1/2 szklanki zimnej wody i odstawić na 5 minut, aż żelatyna zmięknie i zakwita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W średnim rondlu na średnim ogniu, przynieś mleko, kakao w proszku, 1/4 szklanki cukru granulowanego i sól na wolnym ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Wyjąć z ognia i dodać mieszaninę żelatyny, mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
8
Żółtka umieścić w średniej misce i lekko ubić. Stopniowo, powolnym strumieniem, dodawać 1/4 szklanki mieszaniny czekolady do żółtek, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Wlać mieszaninę czekoladowo-żółtkową do patelni z pozostałą mieszaniną czekolady. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Ostudzić, aż ledwo ciepłe, o 20 protokół.
11
W dużej misce za pomocą miksera elektrycznego ubijamy białka do miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodać pozostałe 2 łyżki cukru granulowanego i wanilię i ubić na sztywne szczyty. Delikatnie złóż schłodzoną mieszaninę czekolady na bezę w trzech dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
13
Łyżka mieszaniny czekolady do ostudzonej skorupy ciasta. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
14
Do polewy: w misce ubij śmietanę z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Na ciasto ułożyć bitą śmietanę i w razie potrzeby zetrzeć na wierzchu czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
16
Uwaga kucharza: kuchnie Food Network sugerują ostrożność w spożywaniu surowych i lekko ugotowanych jaj ze względu na ryzyko salmonelli lub innej choroby przenoszonej przez żywność. Aby zmniejszyć to ryzyko, zalecamy używanie wyłącznie świeżych, odpowiednio schłodzonych, czystych jaj klasy A lub AA z nienaruszonymi skorupkami i unikanie kontaktu między żółtkami lub białkami a skorupką. W przypadku przepisów, które wymagają jaj, które są surowe lub niedogotowane, gdy danie jest podawane, należy użyć jaj skorupek, które zostały poddane obróbce w celu zniszczenia salmonelli, pasteryzacji lub innej zatwierdzonej metody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
(Keebler)(Keebler)
17
Widz lub gość programu, który może nie być profesjonalnym kucharzem, dostarczył ten przepis. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu i dlatego nie możemy przedstawić wyników.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn