Czekoladowe ciasto Krówkowe z różowym miętowym Twarożkowym lukrem
Ten przepis służy 12. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Przepis ten zachwycił 147 osób. Mieszanka masła, cukierki mięty pieprzowej, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z różowym lukrem śmietankowym, Red Velvet Layer Cake with Peppermint Cream Cheese Frosting, oraz Idealne babeczki czekoladowe z miętowym lukrem twarogowym.
Instrukcje
Zrób ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku dla dwóch 9-calowych rund; całkowicie ostudzić.
Na średniej prędkości ubić masło i serek śmietankowy, aż będzie gładki i puszysty. Zmniejsz prędkość do niskiej; stopniowo dodawaj cukier, ubijając do gładkości.
Dodaj wanilię, ekstrakt z mięty pieprzowej i kolor żywności, kroplę na raz, ubijając, aż uzyska się pożądany kolor.
Podziel każde ciasto poziomo, aby 2 warstwy.
Umieść 1 warstwę na talerzu; rozprowadzić wierzch cienką warstwą lukru. Powtórz z pozostałymi warstwami. Frost stronie i górnej części ciasta z cienką warstwą lukier; przechowywać w lodówce 10 minut, aby umożliwić lukier do firmy. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem. Ułóż całe mięty pieprzowe, a następnie posyp zmiażdżoną miętę pieprzową wokół boku i góry ciasta.
Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.