Czekoladowe Ciasto Do Góry Nogami
Czekoladowe ciasto do góry nogami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis służy 15. Za 65 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 4G białka, oraz 25g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz niemiecką mieszankę ciast czekoladowych, masło, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Niemieckie Ciasto Czekoladowe Do Góry Nogami, Śliwkowe Ciasto Czekoladowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Czekoladowe Gruszkowe Do Góry Nogami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°. W małym rondelku podgrzej wodę i masło, aż masło się rozpuści. Dodaj brązowy cukier; dobrze wymieszaj.
Wlać do natłuszczonego 13x9-in. blacha do pieczenia.
Posyp kokosem, kawałkami czekolady, orzechami pekan i piankami.
Przygotuj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; ostrożnie polej pianki.
Piec 55-60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut przed odwróceniem ciasta na talerz do serwowania.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasto naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.