Sałatka z awokado, buraków i rukoli z Tartinem Chevre
Sałatka z awokado, buraków i rukoli z Tartinem Chevre jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 670 kalorii, 19g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, chrupiący chleb, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. 29 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Sałatka Z Buraków, Awokado I Rukoli Z Nasionami Słonecznika, Sałatka Z Buraków Z Chèvre I Orzechami Włoskimi, oraz Sałatka Z Pieczonej Dyni Z Rukolą I Chevre.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery na wysokie temperatury. Blachę do pieczenia wyłożyć folią.
W misce wymieszać kozi ser z bazylią.
Masę serową rozprowadzić równomiernie na czterech kromkach chleba.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Gotować pod rozgrzanym brojlerem, aż ser zacznie się zmieniać na złoty kolor, 3 do 5 minut.
Aby zrobić vinaigrette, ubij razem musztardę i ocet w małej misce, aż do wymieszania; doprawić solą i pieprzem do smaku. Powoli wlać oliwę z oliwek, ciągle ubijając, aż sos będzie gładki.
Do dużej miski wrzucić pokrojone w kostkę buraki i wymieszaną zieleninę.
Mżawka vinaigrette na górze; wrzucić do płaszcza. Sałatkę podzielić na cztery schłodzone talerze. Top z awokado i orzechami laskowymi.
Podawać z tartinami z koziego sera.