Czekoladowe Ciastka Truskawkowe
Czekoladowe ciastka Truskawkowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis służy 25. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, śmietana, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe Ciastka Truskawkowe, Czekoladowe Ciastka Truskawkowe, oraz Czekoladowe Ciastka Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. wyłóż dużą blachę do pieczenia pergaminem. Do dużej miski przesiać kakao, mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i 1/4 szklanki cukru.
Dodać masło i wcierać opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Mieszaj z mlekiem, aż powstanie szorstkie ciasto. Nie przesadzaj. Ciasto podzielić na 4 równe porcje (po 1/3 szklanki każda). Delikatnie uformować w kopce; posypać wierzch cukrem.
Przenieść do blachy do pieczenia i piec, aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, 12 do 14 protokół.
Przenieść herbatniki do stojaka drucianego i ostudzić.
Wrzucić truskawki i 1/4 szklanki cukru w misce.
Odstawić w temperaturze pokojowej, mieszając od czasu do czasu, aż utworzą się soki, około 30 minut. Za pomocą miksera ręcznego na wysokim, ubij śmietanę i 2 łyżki. cukier w dużej misce do uzyskania miękkich szczytów.
Za pomocą ząbkowanego noża pokrój każde ciastko na pół poziomo i umieść 1 dolną połowę na każdym z 4 talerzy. Łyżka 1/4 mieszanki jagodowej na każdym dnie. Dolop z bitą śmietaną i top z pozostałych połówek biszkoptów.