Czekoladowe ciasteczka marmurowe to bezmleczne przepis z 60 porcjami. Ten deser ma 213 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ekstrakt z wanilii, półsłodkie chipsy czekoladowe, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasto Marmurowe, Ciemna Czekolada I Biała Czekolada Chip Marmur Ciasto, oraz Czekoladowe Ciasteczka Marmurowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W dużej misce, śmietany razem skrócenie, wody, cukru białego i cukru brązowego do światła i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cukier Granulowany
Skracanie
Krem
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając z każdym dodatkiem, następnie wymieszać z wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Jajko
4
Mąkę połączyć z sodą oczyszczoną, wymieszać ze śmietaną. Złóż w czekoladowe chipsy, a następnie złóż w proszku kakaowym ostatnio stworzyć marmurkowy efekt. Upuść zaokrąglone łyżki na arkusz ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Kakao W Proszku
Soda Oczyszczona
Pliki Cookie
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.