Czekoladowe ciasteczka różowo-białe
Czekoladowe różowe i białe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz pod ręką kilka kropli pasty barwiącej żywność, syrop kukurydziany, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Walentynkowe babeczki z białymi (różowymi) czekoladowymi serduszkami, Różowe Ciasteczka Czekoladowe, oraz Różowe Wegańskie Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przygotuj dwie duże blachy do pieczenia wyłożone pergaminem.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól i kakao w proszku i ustawić aside.In dużą miskę za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i cukier, aż kremowy.
Dodać jajko i ubić do wymieszania, a następnie ubić wanilią.
Dodać mieszankę maślanki i mąki na przemian, aż masz gładkie, grube, ciasto.Za pomocą obficie czubata łyżka, upuść ciasto na blachy do pieczenia odstępy 2 cale od siebie.
Piec przez 12-14 minut lub do momentu, gdy ciasteczka pojawią się ustawione i sprężyste po dotknięciu.
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić.Ustaw ozdobną torbę w szklance i ściągnij boki w dół, aby zrobić mały mankiet . Nie przecinaj DNA ani nie dodawaj końcówki dekorującej w tym point.To zrobić biały lukier, połączyć cukier puder, śmietana, mleko i syrop kukurydziany w misce i mieszać do zgęstnienia.
Dodaj syrop kukurydziany i wanilię.
Dodaj więcej mleka, 1 łyżeczkę na raz, aż ciasto będzie cienkie, ale nie cieknące.
Przenieś do dekoracyjnej torby.Powtórz te same kroki z różowym lukier przepis, tylko dodać czerwony barwnik żywności
Przenieś do innej ozdobnej torby.Gdy ciasteczka są całkowicie chłodne, odwróć je tak, aby płaska strona była do góry. Odetnij końcówkę z białej torebki dekorującej i napełnij rurką ponad połowę każdego ciastka. Powtórz z różowym lukrem.
Pozostaw ciasteczka w temperaturze pokojowej, aż do momentu, gdy polewa się ustawi.