Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem czekoladowym (bezglutenowe, bez ziarna, bez orzechów, Wegańskie, przyjazne dla Paleo)

Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem czekoladowym (bezglutenowe, bez ziarna, bez orzechów, Wegańskie, przyjazne dla Paleo)
Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem czekoladowym kremem (bezglutenowe, bez ziarna, bez orzechów, Wegańskie, paleo Friendly) może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 80 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, g naturalny proszek kakaowy, naturalny proszek kakaowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Gourmande w kuchni ma 1771 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Malina Molten Lava Cakes (bez ziarna, bezglutenowe, bezmleczne, paleo-friendly, 100% pełnoziarniste), Amaretti Thins / Chrupiące Ciasteczka Migdałowe (Bezglutenowe, Bez Ziarna, Przyjazne Paleo), oraz Podwójne ciasteczka czekoladowe z kawałkami czekolady (bezglutenowe, bez ziarna, Paleo) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, ubić razem syrop klonowy i stopionego oleju kokosowego, aż dobrze połączone. Przesiać razem kakao w proszku, maranta i szczypta soli i energicznie ubijać do syropu klonowego i mieszaniny oleju, aż kremowy. Odstawić podczas tworzenia ciasteczek do firmy. (Nadzienie będzie twarde w stanie, ale jeśli chcesz mu pomóc, możesz umieścić je w lodówce. Przed napełnieniem ciastek) Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. W średniej misce, ubić razem mąkę kokosową, maranta, kakao, cukier kokosowy, soda oczyszczona, i sól; odstawić. W innej misce ustawionej nad podwójnym kotłem (lub w kuchence mikrofalowej) delikatnie roztopić olej kokosowy lub masło i dodać ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Mąka KokosowaMąka Kokosowa
Cukier KokosowyCukier Kokosowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać do mieszaniny mąki i mieszać, aż ciasto uformuje. (Może być konieczne dodanie kilku kropli wody, jeśli ciasto jest Kruche i nie zbliża się do siebie. Zacznij od 1/2 łyżeczki dodając więcej, ponieważ trzeba doprowadzić ciasto do giętkiej kulki przed rozwałkowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Rozwałkuj między dwoma arkuszami papieru pergaminowego do grubości około 1/4 cala. Używając około 1-calowego lub 2-calowego foremki do ciastek, Wytnij rundy i umieść na arkuszach, oddalonych o 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
4
Piec 10 minut na 1-calowe ciasteczka lub 12 minut na 2-calowe ciasteczka, obracając arkusze w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Ostudzić na blasze do pieczenia 5 minut, a następnie przenieść do stojaków z drutu, i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Połowę ciasteczek rozłóż łyżką nadzienia z kremem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W37 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn