Czekoladowe Ciasteczka Budyniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasteczek Budyniowych z czekoladą. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, masło, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Budyniowe, Czekoladowe Ciasteczka Budyniowe, oraz Czekoladowe Ciasteczka Budyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Mąkę połączyć z sodą oczyszczoną. Odstawić.
Masło wymieszać, cukier brązowy, cukier biały, mix budyń, i wanilia. Beat aż kremowy.
Dodać jajka i dobrze wymieszać. Stopniowo mieszać w mieszaninie mąki. Wymieszać z chipsami czekoladowymi i posiekanymi orzechami. Upuść z łyżeczki na nieprzetworzone arkusze ciastek w odległości około 1 cala od siebie.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 8 do 10 minut.