Czekoladowe Bezy
Czekoladowe bezy może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 61 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48 i kosztuje 7 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 187 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz białka, ocet destylowany, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Czekoladowe Batoniki Bezowe, Czekoladowe Ciasteczka Bezowe, oraz Czekoladowe Ciasteczka Bezowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Nasmaruj blachy do pieczenia lub wyłóż je papierem do pieczenia.
W średniej misce ubij białka do miękkich szczytów. Stopniowo dodawać cukier, ocet i wanilię podczas ubijania na sztywne szczyty. Złożyć w czekoladowe chipsy. Wrzuć łyżki na przygotowane arkusze ciastek.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka wyschną.