Czekoladowe Babeczki Z Nadzieniem Kokosowym

Czekoladowe Babeczki Z Nadzieniem Kokosowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowych babeczek z kokosem. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis serwuje 26 i kosztuje 22 centy za porcję. Mieszanka mąki, cukru, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka Coconut Lime Cupcakes}, Babeczki nadziewane czekoladą, oraz Babeczki Nadziewane Czekoladą podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do napełniania umieść białko jaja i sól w małej misce; odstaw w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć kokos i mąkę; odstawić. Ubijaj białko jajka na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając na wysoki, aż błyszczące piki tworzą i cukier jest rozpuszczony. Stopniowo składać w mieszaninie kokosowej, około 1/4 szklanki na raz; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3
W dużej misce śmietanę skracamy i cukrujemy do lekkości i puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać jajka i wanilię; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Połącz mąkę, kakao, sól i sodę oczyszczoną; Dodaj do śmietany na przemian z maślanką i wodą. Napełnij papierowe kubki na muffinki do połowy pełne. Upuść nadzienie łyżeczkami do środka każdej babeczki. Przykryj 2 łyżkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
6
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minuty lub aż wykałaczka włożona w porcję ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Do glazury, w małym rondlu, połączyć cukier i mleko. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Zdejmij z ognia; wymieszaj skracanie i kawałki czekolady, aż się stopią. Bij, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
9
Rozprowadzić na babeczkach i udekorować prażonymi kokosowymi i czekoladowymi lokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia0
Magazyn