Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowych babeczek z kokosem. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis serwuje 26 i kosztuje 22 centy za porcję. Mieszanka mąki, cukru, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka Coconut Lime Cupcakes}, Babeczki nadziewane czekoladą, oraz Babeczki Nadziewane Czekoladą podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do napełniania umieść białko jaja i sól w małej misce; odstaw w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Połączyć kokos i mąkę; odstawić. Ubijaj białko jajka na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając na wysoki, aż błyszczące piki tworzą i cukier jest rozpuszczony. Stopniowo składać w mieszaninie kokosowej, około 1/4 szklanki na raz; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Posypka W Kształcie Serca
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki Cytrynowej
3
W dużej misce śmietanę skracamy i cukrujemy do lekkości i puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Pomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodać jajka i wanilię; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Połącz mąkę, kakao, sól i sodę oczyszczoną; Dodaj do śmietany na przemian z maślanką i wodą. Napełnij papierowe kubki na muffinki do połowy pełne. Upuść nadzienie łyżeczkami do środka każdej babeczki. Przykryj 2 łyżkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Pokroić Na Kawałki
Papier Ryżowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
6
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minuty lub aż wykałaczka włożona w porcję ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Do glazury, w małym rondlu, połączyć cukier i mleko. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Pasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Zdejmij z ognia; wymieszaj skracanie i kawałki czekolady, aż się stopią. Bij, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy Sernik
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
9
Rozprowadzić na babeczkach i udekorować prażonymi kokosowymi i czekoladowymi lokami.