Czekoladowe babeczki z lukrem waniliowym

Czekoladowe babeczki z lukrem waniliowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj czekoladowe babeczki z lukrem waniliowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 232 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, betty Niemiecki ciasto czekoladowe mix, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Babeczki waniliowe wypełnione kremem czekoladowym z lukrem waniliowym, Bogate Czekoladowe Babeczki Z Lukrem Waniliowym, oraz Czekoladowe babeczki z nadzieniem jeżyn i lukrem waniliowym.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
W dużej misce, wymieszać ciasto, jajka, olej i piwo z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
PiwoPiwo
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Piec około 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
W średniej misce, ubij masło i cukier puder mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do połączenia. Stopniowo ubić w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Pokrój fasolę wanilii na pół i zeskrobaj nasiona. Wyrzucić fasolę; dodać nasiona do lukru. Beat na średniej prędkości, aż puszysty. Rura lub rozłożyć lukier na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
NasionaNasiona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn