Czekoladowe babeczki z likierem Irish Cream
Czekoladowe babeczki z likierem Irish Cream mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 63 centów za porcję. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Idź do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, masło, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe babeczki z irlandzkim kremem maślanym, Czekoladowe babeczki z lukrem irlandzkiej whisky, oraz Cakespy: czekoladowe babeczki z irlandzkim nadzieniem Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake lub muffin pan z 24 regularne wkładki Cupcake wielkości.
W średniej wielkości rondlu umieść masę i masło i ubijaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Zdjąć z ognia. Kakao przesiać do średniej wielkości miski i dodać cukier. Powoli ubij do wytrzymałej mieszanki. W małej misce, połączyć śmietanę, jajka, i wanilii i lekko ubijać, aż będzie gładka.
Dodaj tę mieszaninę do rondla i dokładnie ubij (może wydawać się grudkowaty). Przesiać mąkę i sodę razem w innej małej misce, a następnie dodać go do rondla, mieszając ostatni raz, aż kolor jest nawet.
Napełnij wkładki cupcake 3/4 pełne z ciasta i piec, aż ciasto wiosna z powrotem po dotknięciu, o 27 protokół. Schłodzić babeczki na patelni przez 5 minut przed przeniesieniem do regału chłodzącego.
Sposób montażu: polewać lukier na schłodzone babeczki za pomocą dużej gładkiej końcówki. Pył z kakao w proszku, jeśli preferowane.
Masło utrzeć w misce elektrycznego miksera stojącego do bladości. Włącz mikser na małą prędkość i dodaj likier Irlandzki w stałym strumieniu. Powoli dodawać cukier cukierniczy i dalej ubijać aż do uzyskania kremowej konsystencji.