Czekoladowe Aksamitne Babeczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych aksamitnych babeczek. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kakao w proszku, kawę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Czerwone aksamitne babeczki z polewą z białej czekolady {Red Velvet Week}, Czekoladowe Aksamitne Babeczki, oraz Czekoladowe Aksamitne Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. Linia 24 kubki na muffinki z wkładkami papierowymi.Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną, sól i kakao w proszku. Zestaw aside.In miska bezpieczna dla mikrofal, kąski mikrofalowe przy 50% mocy 1 do 1 1/2 minuty lub do stopienia i wygładzenia, mieszając w 30 sekund intervals.In duża miska za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i cukier na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Zeskrobać boki miski i ubić wanilii.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać roztopione kromki czekolady; ubić do blended.By ręcznie lub z najmniejszą prędkością miksera elektrycznego wyposażonego w łopatkę, stopniowo dodawaj mieszankę mąki do mieszaniny czekolady na przemian z kwaśną śmietaną, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością (lub ręcznie) aż do wymieszania. Stopniowo dodawać gorącą kawę i mieszać, aż będzie gładka.
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i pozostawić do całkowitego ostygnięcia