Czekolada Zanurzone Mrożone Banany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czekolady zanurzone mrożone banany spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 202 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz banany, orzechy, podwójny kocioł i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Banany Mrożone W Czekoladzie, Mrożone banany w czekoladzie z orzechami kruche, oraz Mrożone banany zanurzone w gorzkiej czekoladzie, orzechach włoskich i żurawinie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Banany pokroić na pół i ostrożnie zamontować na patyczkach lodów.
Umieść banany na tacy, talerzu lub naczyniu do pieczenia w zamrażarce na 2 godziny lub do twardości. Można zamrozić do nocy. Nie przykrywaj bananów, ponieważ spowoduje to powstanie kryształków lodu.
W średniej misce ubij razem roztopioną czekoladę i olej kokosowy, aż do całkowitego połączenia.
Umieść nakrętki w szerokiej, płytkiej płytce lub płytce ciasta (jeśli używasz).
Banany wyjąć z zamrażarki. Jeśli na bananach uformowały się kryształki lodu, użyj ręcznika papierowego, aby delikatnie je zmyć. Zanurz banana w czekoladzie i zawiruj, aby przykryć. Alternatywnie możesz użyć łyżki, aby pomóc pokryć i zapewnić równomierną dystrybucję czekolady.
Banany zwijamy w posiekane orzechy.
Ostudzić przez 1 minutę, a następnie umieścić na półmisku. Jeśli nie planujesz natychmiast podawać bananów, zwróć je do zamrażarki na kilka godzin. Jeśli porcja z zamrażarki, umieścić na talerzu i pozostawić do rozmrożenia na 10 minut przed podaniem.