Czekolada Malina Bruschetta
Czekolada Malina Bruschettan jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 1574 kalorii, 47g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liście mięty, bagietkę, czekoladę w batonach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Deser Malinowy-Mango Bruschetta, Czarna Malina i nektarynka Bruschetta Dolce, oraz Malina i miód kozi ser Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na każdą stronę chleba rozprowadzić odrobinę masła. Gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ciepło i tosty, obracając raz, 8 do 10 minut łącznie.
Ustaw kawałek czekolady na środku każdego tosta. Przykryć i zdjąć z ognia.
Odstawić, aż czekolada się rozpuści, 5 minut.
Przekładamy na talerz i topujemy malinami, miętą i migdałami.