Czekolada Malina Bruschetta

Czekolada Malina Bruschetta
Czekolada Malina Bruschettan jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 1574 kalorii, 47g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liście mięty, bagietkę, czekoladę w batonach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Deser Malinowy-Mango Bruschetta, Czarna Malina i nektarynka Bruschetta Dolce, oraz Malina i miód kozi ser Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na każdą stronę chleba rozprowadzić odrobinę masła. Gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ciepło i tosty, obracając raz, 8 do 10 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Ustaw kawałek czekolady na środku każdego tosta. Przykryć i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
TostyTosty
3
Odstawić, aż czekolada się rozpuści, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
4
Przekładamy na talerz i topujemy malinami, miętą i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
MigdałyMigdały
MiętaMięta

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia48
Magazyn