Czekolada lub toffi Chip Pecan & tosty kiełków pszenicy ciasteczka
Czekolada lub toffi Chip Pecan & tosty kiełków pszenicy Cookies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, jedną filiżankę 1 typu chipsów, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Toffi, Pekan I Tosty Z Kiełków Pszenicy, Ciasteczka Czekoladowe Z Kiełkami Pszenicy Jumbo, oraz Pełnoziarniste Tosty Owsiane Ciasteczka Czekoladowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. Linia dwa duże (13×1
heavy duty obramowane blachy do pieczenia z folią nonstick. Pergamin też powinien być w porządku.Z mikserem ubić masło, aż będzie kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Dodać oba cukry i kontynuować ubijanie aż do uzyskania kremowej konsystencji. Beat in the vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
4
Dodaj jajko i ubijaj, aż mieszanina będzie jaśniejsza i bardziej puszysta (około 2 minut). Ubić w soli i sody oczyszczonej. Ręcznie wymieszać mąkę. Po dodaniu mąki mieszamy z kiełkami pszenicy i pekanami. W tym momencie możesz podzielić ciasto na pół i dodać chipsy czekoladowe do jednej połowy, a chipsy toffi do drugiej.Ciasto podzielić na cztery części. Zaczynając od jednej blachy do pieczenia, naciśnij dwie sekcje ciasta, obok siebie, tak cienko, jak to możliwe na blasze do pieczenia. Chodzi o to, aby zrobić to w dwóch sekcjach, a nie w jednej dużej, aby uzyskać więcej kawałków krawędzi. Powtórz, naciskając pozostałe dwie sekcje ciasta obok siebie na drugim arkuszu. Jeśli używasz precli, rozbij je na małe kawałki i naciśnij ciasto.Jeśli masz czas, piec jeden arkusz na raz na środkowym stojaku. W przeciwnym razie piecz arkusze na dolnej i środkowej półce, na przemian w połowie, przez 45 minut.
Pozostaw do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez około 10 minut, a następnie ostrożnie przenieś do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Kora powinna być chrupiąca, gdy stygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół