Czekolada Czekolada Biscotti
Czekoladowe biszkopty to bezmleczne przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Mieszanka margaryny, kakao w proszku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Biszkopty Z Czekoladą Karmelową, Biszkopty Czekoladowe, oraz Biszkopty Figowe Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W dużej misce, śmietana razem cukier, margaryna i oliwa z oliwek, aż będzie gładka. Wymieszać wanilią i substytutem jajka.
Mąkę, kakao i proszek do pieczenia wymieszać. Wymieszać ze śmietaną. Złożyć w kawałkach czekolady. Przykryć i schłodzić ciasto przez 10 minut.
Ciasto podzielić na dwie równe części.
Zwiń każdy kawałek w kłódkę o długości około 9 cali.
Umieść dzienniki na przygotowanych arkuszach ciasteczek około 4 cali od siebie. Spłaszczyć każdy z nich do 1 cala grubości.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, lub do jędrności. Schłodzić na arkuszach przez 15 minut przed wyjęciem do stojaków z drutu w celu całkowitego ostygnięcia.
Przenieś bochenki ciastek do deski do krojenia. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój każdy Bochenek w poprzek na plasterki 3/4 cala. Powrót plastry do blachy do pieczenia wyciąć stronę w dół i piec przez dodatkowe 8 do 10 minut z każdej strony, aż do wyschnięcia i lekko tosty. Całkowicie schłodzić przed przechowywaniem w hermetycznym pojemniku.