Czaszki Bezowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czaszek Bezowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 169 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz krem z kamienia nazębnego, lukier do pisania, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czaszki na patyczkach, Szpinakowe Czaszki Ricotta, oraz Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 107°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Ustaw na bok.
W małej misce ubij na średniej prędkości białka i śmietanę tatarową, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając wysoko, aż utworzą się sztywne szczyty.
Umieścić mieszaninę w wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie; wyciąć mały otwór w rogu torby.
Na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia, łyżka mieszanki bezy na 2-calowe okręgi, a następnie użyć końca łyżki lekko przeciągnąć koniec bezy w wydłużonym kształcie, więc wygląda Okrągły na górze z wydłużonym cieńszym końcem (w kształcie czaszki!).
Powtórz z pozostałą bezą.
Piec przez 1 godzinę i 15 do 30 minut lub do firmy.
Usuń do stojaków Z Drutu.
Bezpośrednio przed podaniem użyj wisienki do ozdobienia twarzy czaszki: dwie czarne kropki dla oczu, odwrócone serce dla nosa i prostokąt z liniami dla zębów.