Czarny Las Boule-de-Neige może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 6G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 14. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Kirscha, jajka, kandyzowane fioletowe płatki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Czarny Las Boule De Neige, eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto, oraz NIESAMOWITE BLACK FOREST BLACK BEAN BROWNIES.
Instrukcje
1
Umieść stojak w najniższej trzeciej piekarnika i rozgrzej do 177°. Linia 10-cup metalowa miska z folią, rozciągająca się 3 cale na bokach. Spryskaj folię sprayem zapobiegającym przywieraniu. Wymieszać konserwy z kirsch na średniej patelni na średnim ogniu, aż konserwy stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Kirsch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Dodać suszone wiśnie; doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie Suszone
3
Ochłoń.
4
Roztopić czekoladę z masłem w dużym rondlu na średnim ogniu, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Zdjąć z ognia.
6
Ubij cukier i wanilię, następnie ubijaj jajka po 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Wymieszać z mąką, następnie mieszaniną wiśni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych Loków
Cukierki Ratujące życie
8
Przenieść ciasto do przygotowanej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Piec ciasto w misce 30 minut. Fold folia zwis na krawędziach ciasta, aby zapobiec przerostu. Nadal piec ciasto, aż top jest popękane i suche i tester włożony do środka wychodzi z niektórych wilgotne ciasto dołączone, o 55 minut dłużej. Fajne ciasto całkowicie w misce na stojaku (ciasto może spaść w środku). Naciśnij krawędź ciasta mocno do poziomu z centrum ciasta. Przykryć i odstawić na noc w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubij śmietanę, cukier puder, kirsch i ekstrakt migdałowy w dużej misce, aż krem utrzyma szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
żółty Owocowy Roll-up
Kirsch
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Odwróć ciasto na talerz. Odkleić folię. Łyżka bitej śmietany do dużej torebki z ciastem wyposażonej w końcówkę średniej gwiazdki. Rura bita śmietana gwiazdy na ciasto, obejmujące całkowicie. Rury dodatkowe gwiazdy nad górnym płaskim środkiem ciasta, aby utworzyć kopułę. (Można zrobić 1 dzień wcześniej; przykryć kopułą ciasta i schłodzić.) Udekoruj kandyzowanymi fiołkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
* Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną i niektórych sklepach z naczyniami kuchennymi. Kandyzowane płatki fiołka można również zamówić w chefshop.com.