Czarny bas z ciepłym Rozmarynowo-oliwkowym winegretem

Czarny bas z ciepłym Rozmarynowo-oliwkowym winegretem
Czarny bas z ciepłym Rozmarynowo-oliwkowym winegretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 197 kalorii, 20g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czarny bas z ciepłym Rozmarynowo-oliwkowym winegretem, Sałatka Z Makaronem Z Tuńczykiem Z Ciepłą Czarną Oliwką Vinaigrette, oraz Zimowe Zielenie Z Czarną Oliwką Vinaigrette I Ciepłym Marynowanym Goa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick overmedium-wysokie ciepło. Przyprawić rybę solą i gotować, skórą w dół, aż skórka będzie złotobrązowa i chrupiąca, o 5 minutach.Włączyć ryby i dodać czosnek, oliwki, i rosemaryto patelni. Gotować, mieszając czosnek, oliwki, androsemary od czasu do czasu, aż ryba jest nieprzezroczysta, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
OliwkiOliwki
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj sok pomarańczowy do patelni i zawirować do połączenia. Podziel radicchio i ryby międzyplaty i łyżką ciepłego vinaigrette na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
VinaigretteVinaigrette
RadicchioRadicchio
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W porcji: 230 kalorii, 11 g tłuszczu, 1 g błonnika
4
Bon Appétit

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn