Czarne Risotto sojowe ze szpinakiem
Czarne Risotto sojowe ze szpinakiem to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól, imbir, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Czarna Soja Tabbouleh, Okłady z czarnej soi i sałaty Hoisin, oraz Sałatka z kuskusu, słodkich ziemniaków i czarnej soi.
Instrukcje
Doprowadzić bulion na wolnym ogniu w średnim rondlu (nie gotować). Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Rozgrzać olej w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać rozmaryn, imbir i czosnek; gotować 2 protokół, często mieszając.
Dodać ryż; gotować 3 minuty, stale mieszając. Wymieszać 1/2 szklanki bulionu, sól, i pieprz; gotować 1 minutę lub aż płyn jest prawie wchłaniany, stale mieszając.
Dodaj pozostały bulion, 1/2 szklanki na raz, stale mieszając, aż każda porcja bulionu zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej (łącznie około 20 minut). Wymieszać z parmezanem i fasolą.
Dodawać szpinak partiami, ciągle mieszając, aż szpinak zwiędnie. Wymieszać z masłem.