Czarna ryba z salsą Verde (low Carb)

Czarna ryba z salsą Verde (low Carb)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać czerni ryb z Salsa Verde (low Carb) spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 994 kalorie, 113g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 11,34 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 18 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Mieszanka kolendry, salsa verde, suma i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Czarna Ryba Z Salsą Verde (Low Carb), Opakowania Foliowe Z Kurczaka Salsa-Low Carb, Keto, oraz Pikantna Salsa Verde-niskowęglowodanowa i bezglutenowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać ryby z obu stron przyprawą Cajun.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
RybyRyby
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać połowę filetów i gotować, aż lekko rumiane, o trzech protokół.Włączyć i gotować, aż tylko nieprzezroczyste, dwa do trzech minut dłużej.
4
Przenieść na talerz i powtórzyć z pozostałymi filetami.Tymczasem połącz salsę i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
5
Podawać rybę z tym.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia62
Magazyn