Czarna Fasola-Kurczak-Szpinak Enchiladas

Czarna fasola-kurczak-szpinak Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonego kminku, tortille mąki, 2 przepis szpinak madeleine, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak, Czarna Fasola I Szpinak Enchiladas, Dyni, Czarnej Fasoli I Szpinaku Enchiladas, oraz Słodkie Ziemniaki Czarna Fasola I Szpinak Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w średniej misce; odstawić.
Wymieszać ze sobą szpinak i śmietanę do wymieszania.
Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki czarnej fasoli w dół środka każdej tortilli. Na wierzchu 1/3 szklanki mieszanki szpinaku i posypać 3 łyżkami sera.
Zwiń i umieść, szew boki w dół, w 2 lekko nasmarowane 11-x 7-calowe naczynia do pieczenia.
Pozostały ser posypać równomiernie na wierzchu.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 25 minut. Odkryć i piec 5 do 10 więcej minut lub do rozpuszczenia sera.