Czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną kwaśną śmietaną

Czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną kwaśną śmietaną
Przepis czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną śmietaną może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 15 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 921 kalorii, 40g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz ostry cheddar, piwo lager, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i czarna fasola Chili z zieloną cebulą kukurydziane ciasta, Chili z wołowiną i czarną fasolą, oraz Szybka czarna fasola i zielone Chili Tostadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tost chiles w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać bulion i gotować na wolnym ogniu do rozpuszczenia, 10 minut, a następnie puree z 2 do 4 łyżki płynu, aż będzie gładka. W dużym garnku lub holenderskim piekarniku rozgrzej olej roślinny na średnim lub wysokim ogniu. Do garnka dodać grzyby i brązowy. Następnie dodać mięso, brązowy i kruszonki. Doprawić mięso kolendrą, kminkiem, papryką, solą i pieprzem. Następnie dodać cebulę, czosnek, pasta pomidorowa, tymianek, Worcestershire, liść laurowy i cynamon. Deglaze z piwem i dodać fasolę i pieprz puree i gotować na wolnym ogniu 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Usuń laskę cynamonu i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
4
Podawać od razu, lub ostudzić, przechowywać w lodówce, a następnie podgrzać na płycie kuchennej. Gdy jest gotowa do podania, obrać i zalać awokado. Przecier z awokado, kwaśną śmietaną i sokiem z cytryny, doprawić solą. Dodać chili z serem, zieloną śmietaną i podawać z frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)

Składniki

2ancho chiles, nasiona i łodygiancho chiles, nasiona i łodygi11/2 funta piersi z indyka1/2 funta piersi z indyka7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowybulion wołowy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipiwo lagerpiwo lager397Orzechy dowolne (posiekane)czarna fasola, osuszonaczarna fasola, osuszona2guajillo lub Nowe meksykańskie suszone chiles, nasiona i łodygiguajillo lub Nowe meksykańskie suszone chiles, nasiona i łodygi1Stoli Vanilla (opcjonalnie, aby dać kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, aby dać kopa)2(zima)posiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek3goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany680Orzechy dowolne (posiekane)mielona wołowina, poklepana na suchomielona wołowina, poklepana na sucho1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kolendra mielonakolendra mielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kminek mielonykminek mielony1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1cebula posiekanacebula posiekana1DużeCzapka portobello, zeskrobana ze skrzeli i pokrojona w kostkęCzapka portobello, zeskrobana ze skrzeli i pokrojona w kostkę6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOstry Cheddar, do polewaniaOstry Cheddar, do polewania1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyChipsy Tortilla, do maczaniaChipsy Tortilla, do maczania596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2(zima)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn