Czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną kwaśną śmietaną
Przepis czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną śmietaną może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 15 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 921 kalorii, 40g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz ostry cheddar, piwo lager, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i czarna fasola Chili z zieloną cebulą kukurydziane ciasta, Chili z wołowiną i czarną fasolą, oraz Szybka czarna fasola i zielone Chili Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Tost chiles w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać bulion i gotować na wolnym ogniu do rozpuszczenia, 10 minut, a następnie puree z 2 do 4 łyżki płynu, aż będzie gładka. W dużym garnku lub holenderskim piekarniku rozgrzej olej roślinny na średnim lub wysokim ogniu. Do garnka dodać grzyby i brązowy. Następnie dodać mięso, brązowy i kruszonki. Doprawić mięso kolendrą, kminkiem, papryką, solą i pieprzem. Następnie dodać cebulę, czosnek, pasta pomidorowa, tymianek, Worcestershire, liść laurowy i cynamon. Deglaze z piwem i dodać fasolę i pieprz puree i gotować na wolnym ogniu 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Uncje Płynu świeżej Wody
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
3
Usuń laskę cynamonu i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
4
Podawać od razu, lub ostudzić, przechowywać w lodówce, a następnie podgrzać na płycie kuchennej. Gdy jest gotowa do podania, obrać i zalać awokado. Przecier z awokado, kwaśną śmietaną i sokiem z cytryny, doprawić solą. Dodać chili z serem, zieloną śmietaną i podawać z frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę