Czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną kwaśną śmietaną
Przepis czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną śmietaną może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 15 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 921 kalorii, 40g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz ostry cheddar, piwo lager, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i czarna fasola Chili z zieloną cebulą kukurydziane ciasta, Chili z wołowiną i czarną fasolą, oraz Szybka czarna fasola i zielone Chili Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Tost chiles w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać bulion i gotować na wolnym ogniu do rozpuszczenia, 10 minut, a następnie puree z 2 do 4 łyżki płynu, aż będzie gładka. W dużym garnku lub holenderskim piekarniku rozgrzej olej roślinny na średnim lub wysokim ogniu. Do garnka dodać grzyby i brązowy. Następnie dodać mięso, brązowy i kruszonki. Doprawić mięso kolendrą, kminkiem, papryką, solą i pieprzem. Następnie dodać cebulę, czosnek, pasta pomidorowa, tymianek, Worcestershire, liść laurowy i cynamon. Deglaze z piwem i dodać fasolę i pieprz puree i gotować na wolnym ogniu 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Usuń laskę cynamonu i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Słonina Wieprzowa
4
Podawać od razu, lub ostudzić, przechowywać w lodówce, a następnie podgrzać na płycie kuchennej. Gdy jest gotowa do podania, obrać i zalać awokado. Przecier z awokado, kwaśną śmietaną i sokiem z cytryny, doprawić solą. Dodać chili z serem, zieloną śmietaną i podawać z frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Arbol
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek