Czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną kwaśną śmietaną

Czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną kwaśną śmietaną
Przepis czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną śmietaną może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 15 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 921 kalorii, 40g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz ostry cheddar, piwo lager, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i czarna fasola Chili z zieloną cebulą kukurydziane ciasta, Chili z wołowiną i czarną fasolą, oraz Szybka czarna fasola i zielone Chili Tostadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tost chiles w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać bulion i gotować na wolnym ogniu do rozpuszczenia, 10 minut, a następnie puree z 2 do 4 łyżki płynu, aż będzie gładka. W dużym garnku lub holenderskim piekarniku rozgrzej olej roślinny na średnim lub wysokim ogniu. Do garnka dodać grzyby i brązowy. Następnie dodać mięso, brązowy i kruszonki. Doprawić mięso kolendrą, kminkiem, papryką, solą i pieprzem. Następnie dodać cebulę, czosnek, pasta pomidorowa, tymianek, Worcestershire, liść laurowy i cynamon. Deglaze z piwem i dodać fasolę i pieprz puree i gotować na wolnym ogniu 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Usuń laskę cynamonu i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Podawać od razu, lub ostudzić, przechowywać w lodówce, a następnie podgrzać na płycie kuchennej. Gdy jest gotowa do podania, obrać i zalać awokado. Przecier z awokado, kwaśną śmietaną i sokiem z cytryny, doprawić solą. Dodać chili z serem, zieloną śmietaną i podawać z frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej

Składniki

2ancho chiles, nasiona i łodygiancho chiles, nasiona i łodygi11 suszony pieprz arbol1 suszony pieprz arbol7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostra papryka, jeśli to możliwe wędzonaostra papryka, jeśli to możliwe wędzona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiwo lagerpiwo lager397papryka habaneroczarna fasola, osuszonaczarna fasola, osuszona2guajillo lub Nowe meksykańskie suszone chiles, nasiona i łodygiguajillo lub Nowe meksykańskie suszone chiles, nasiona i łodygi1Stoli Vanilla (opcjonalnie, aby dać kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, aby dać kopa)2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek3goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany680papryka habaneromielona wołowina, poklepana na suchomielona wołowina, poklepana na sucho1porcja startego parmezanukolendra mielonakolendra mielona1porcja startego parmezanukminek mielonykminek mielony1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1cebula posiekanacebula posiekana1łyżka czerwony ocet winnyCzapka portobello, zeskrobana ze skrzeli i pokrojona w kostkęCzapka portobello, zeskrobana ze skrzeli i pokrojona w kostkę61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOstry Cheddar, do polewaniaOstry Cheddar, do polewania1porcja startego parmezanu1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychChipsy Tortilla, do maczaniaChipsy Tortilla, do maczania591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw2Spód: okruszki z herbatników grahamSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn