Czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną kwaśną śmietaną

Czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną kwaśną śmietaną
Przepis czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną śmietaną może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 15 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 921 kalorii, 40g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz ostry cheddar, piwo lager, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i czarna fasola Chili z zieloną cebulą kukurydziane ciasta, Chili z wołowiną i czarną fasolą, oraz Szybka czarna fasola i zielone Chili Tostadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tost chiles w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać bulion i gotować na wolnym ogniu do rozpuszczenia, 10 minut, a następnie puree z 2 do 4 łyżki płynu, aż będzie gładka. W dużym garnku lub holenderskim piekarniku rozgrzej olej roślinny na średnim lub wysokim ogniu. Do garnka dodać grzyby i brązowy. Następnie dodać mięso, brązowy i kruszonki. Doprawić mięso kolendrą, kminkiem, papryką, solą i pieprzem. Następnie dodać cebulę, czosnek, pasta pomidorowa, tymianek, Worcestershire, liść laurowy i cynamon. Deglaze z piwem i dodać fasolę i pieprz puree i gotować na wolnym ogniu 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Usuń laskę cynamonu i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Podawać od razu, lub ostudzić, przechowywać w lodówce, a następnie podgrzać na płycie kuchennej. Gdy jest gotowa do podania, obrać i zalać awokado. Przecier z awokado, kwaśną śmietaną i sokiem z cytryny, doprawić solą. Dodać chili z serem, zieloną śmietaną i podawać z frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej

Składniki

2ancho chiles, nasiona i łodygiancho chiles, nasiona i łodygi11/2 szklanki meksykańskiej śmietany (można zastąpić creme fraiche)1/2 szklanki meksykańskiej śmietany (można zastąpić creme fraiche)7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostra papryka, jeśli to możliwe wędzonaostra papryka, jeśli to możliwe wędzona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiwo lagerpiwo lager3971 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.czarna fasola, osuszonaczarna fasola, osuszona2guajillo lub Nowe meksykańskie suszone chiles, nasiona i łodygiguajillo lub Nowe meksykańskie suszone chiles, nasiona i łodygi1Stoli Vanilla (opcjonalnie, aby dać kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, aby dać kopa)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek3goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mielona wołowina, poklepana na suchomielona wołowina, poklepana na sucho12 łyżeczki czosnku w proszkukolendra mielonakolendra mielona12 łyżeczki czosnku w proszkukminek mielonykminek mielony1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty6krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1cebula posiekanacebula posiekana1łyżka czerwony ocet winnyCzapka portobello, zeskrobana ze skrzeli i pokrojona w kostkęCzapka portobello, zeskrobana ze skrzeli i pokrojona w kostkę6krewetki i żyłkiOstry Cheddar, do polewaniaOstry Cheddar, do polewania12 łyżeczki czosnku w proszku1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu6krewetki i żyłkiChipsy Tortilla, do maczaniaChipsy Tortilla, do maczania591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn