Czapki z okazji ukończenia szkoły
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Graduation Cup-caps. Za 67 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis daje 24 porcje po 169 kalorii , 2 g białka i 5 g tłuszczu każda. Jeśli masz mieszankę do ciasta, mieszankę napoju o smaku pomarańczowym Kool-Aid, żelki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 55 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Alouette® Stuffed Mushroom Caps , Baked Mushroom Caps i PB Cup Stuffed Brownie Bites .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż 24 foremki na muffiny papilotkami. Przygotuj ciasto zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Wymieszaj z mieszanką do napojów, aż będzie dobrze wymieszane. Nałóż łyżką do foremek na muffiny.
Piec przez 20–25 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona w środek ciasta będzie czysta; ostudzić.
Rozprowadź 1 łyżeczkę roztopionej czekolady na każdym kwadraciku grahama, tak aby pokryć całą powierzchnię krakersa.
Umieścić na blasze do pieczenia. Schłodzić do momentu stwardnienia.
Usuń papier z babeczek. Odwróć do góry nogami. Za pomocą trzonka drewnianej łyżki zrób mały tunel od góry do dołu w środku babeczki.
Umieść bitą śmietanę w małej plastikowej torebce z możliwością ponownego zamknięcia. Odetnij róg; wyciśnij niewielką ilość bitej śmietany do każdej babeczki.
Na wierzchu połóż resztę bitej śmietany. Na wierzch połóż czekoladowe grahamy, aby zrobić „czapkę”.
Zobacz wskazówkę poniżej, jak wykonać chwosty.
Przyklej każdy chwost na czapce, umieszczając w środku fasolkę żelkową. W tym celu użyj niewielkiej ilości bitej śmietany jako kleju.