Cytrynowy Szafran Pływa
Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 35 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 100. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka skórki z cytryny, sól i pieprz, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ziemniaki cytrynowo-szafranowe, Krewetki z ryżem cytrynowo-szafranowym, oraz Sos Sałatkowy Cytrynowo-Szafranowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Zagotuj wodę, masło, sok z cytryny i szafran.
Dodać całą mąkę na raz i mieszać, aż ciasto oderwie się od strony rondla.
Przenieść do miski miksującej.
Wymieszać przez 5 minut, lub do ostygnięcia.
Dodaj jajka, po 1 na raz, upewniając się, że każde zostanie włączone przed dodaniem następnego.
Dodać skórkę z cytryny i dostosować przyprawy z solą i pieprzem. Napełnij worek rurowy wyposażony w dyszę lub dużą końcówkę. Rura na blasze do pieczenia i umieścić w piekarniku. Gotować, aż w pełni wzrosła, o 10 do 12 protokół.
Wyjąć z piekarnika i podawać razem z gorącym garnkiem Chesapeake Bay Blue Crab.