Cytrynowo-Pieprzowy Fettuccine
Fettuccine z cytryną i pieprzem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 660 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 92 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 29 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz żółtko, sól koszerną, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieprz Cytrynowy Fettuccine, Szparagi fettuccine z cytryną i pieprzem, oraz
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj fettuccine i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety.
Odcedzić, rezerwując około 1/2 szklanki wody do gotowania.
Tymczasem, roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotkę i szczyptę soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko złoty, o 3 protokół.
Śmietanę, żółtko i skórkę z cytryny ubić w misce. Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać mieszaninę śmietany i sera na patelni. Gotować, ubijając, aż lekko zgęstnieje, o 2 protokół. Doprawić solą i 2 do 3 łyżeczek pieprzu.
Dodaj makaron na patelni i wrzucić, dodając tyle zastrzeżonej wody do gotowania poluzować SOS. Podzielić na miski i udekorować więcej pecorino.
Podawać z chrupiącym chlebem, w razie potrzeby.
Zdjęcia Antinos Achilleos