Cytrynowe Kwadraty Szyfonowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać cytrynowe kwadraty szyfonu spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Ten przepis służy 55 i kosztuje 8 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, pianki, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowo-truskawkowe kwadraty Szyfonowe, Meyer ciasto z cytryną i oliwą z oliwek z twarogiem cytrynowym, oraz Cytrynowy tort szyfonowy z cytrynową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać mąkę, masło i cukier; mocno nacisnąć na dno wysmarowanej 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
Piec 15 min. lub aż lekko zbrązowieje. W międzyczasie wymieszaj pianki, skórkę z cytryny i sok z cytryny w dużym rondlu; gotuj na małym ogniu, aż pianki całkowicie się stopią i mieszanina jest dobrze wymieszana, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Cool crust i mieszaniny prawoślazu całkowicie.
Dodać ubitą polewę do mieszaniny prawoślazu; wymieszać z trzepaczką do dobrze wymieszanej.
Rozłóż równomiernie na skórce.
Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub do lekko twarde.
Pokroić na 16 kwadratów, aby służyć; top każdy kwadrat z 1 malina. Pozostałe kwadraty przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce.