Crostini Z Tatarem Wołowym I Oliwą Z Białej Trufli
Przepis Crostini z tatarem wołowym i białym olejem truflowym jest gotowy w około 8 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 4,43 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 23G białka, oraz 43g tłuszczu. Mieszanka oliwy z oliwek, podstawowe crostini Ricka, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tatar Porowy Crostini, Cytrynowa Ricotta Crostini z miodem truflowym, oraz Burgery Tatar Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W schłodzonej misce do mieszania rozgnieść widelcem anchois i czosnek, aby uzyskać pastę.
Dodać szalotki i kapary i rozgnieść je do pasty.
Dodać jajko i ubić widelcem do pasty.
Ubić musztardę i skórkę pomarańczową.
W powolnym, stałym strumieniu dodaj oliwę z oliwek, stale ubijając, aż do włączenia.
Ubić w sosie Worcestershire.
Dodać wołowinę i dobrze wymieszać drewnianą łyżką. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Kopać Tatara w centrum każdego crostini.
Dekorować natką pietruszki i skropić olejem truflowym.
/ N / N Wydane przez Broadway Books./ n / nRick Tramonto, szef kuchni / partner Tru w Chicago, został uznany za jednego z dziesięciu najlepszych szefów kuchni Food & Wine w kraju w 1994 roku, a Robert Mondavi w 1999 roku został wybrany jednym z amerykańskich wschodzących gwiazd
Był również czterokrotnie nominowany do Nagrody Jamesa Bearda dla najlepszego szefa kuchni na Środkowym Zachodzie, zdobywając nagrodę w 200
Tru, która otworzyła swoje podwoje w maju 1999 roku, została nominowana do Nagrody Jamesa Bearda w 2000 roku dla najlepszej nowej restauracji i uznana za jedną z 50 najlepszych restauracji na świecie przez Cond Nast Traveler. Tramonto jest współautorem, wraz ze swoim partnerem Gale Gand, amerykańskich jaj Brasserie i Butter Sugar Flour./ n / Nmary Goodbody to znany w kraju pisarz i redaktor kulinarny, który pracował nad ponad czterdziestoma pięcioma książkami. Jej ostatnie tytuły to Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook i Back To The Table. Jest redaktorką kwartalnika IACP Food Forum, była pierwszą redaktorką naczelną magazynu Cooks, a także redaktorem naczelnym magazynu Chocolatier i magazynu Pastry Art & Design./ N / Ntim Turner jest uznanym fotografem kulinarnym i stołowym. Jest dwukrotnym zdobywcą nagrody Jamesa Bearda za najlepszą fotografię kulinarną, ostatnio w 200
Jego wcześniejsze projekty to: przepisy Charliego Trottera, mięso i dziczyzna Charliego Trottera, zajazd w Little Washington, Norman 's New World Cuisine (autorstwa Normana Van Akena), Kuchnia Jacques' a Pepina i Amerykańska Brasserie.