Crostini Z Tatarem Wołowym I Oliwą Z Białej Trufli

Crostini Z Tatarem Wołowym I Oliwą Z Białej Trufli
Przepis Crostini z tatarem wołowym i białym olejem truflowym jest gotowy w około 8 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 4,43 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 23G białka, oraz 43g tłuszczu. Mieszanka oliwy z oliwek, podstawowe crostini Ricka, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tatar Porowy Crostini, Cytrynowa Ricotta Crostini z miodem truflowym, oraz Burgery Tatar Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W schłodzonej misce do mieszania rozgnieść widelcem anchois i czosnek, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Dodać szalotki i kapary i rozgnieść je do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
3
Dodać jajko i ubić widelcem do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Ubić musztardę i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
W powolnym, stałym strumieniu dodaj oliwę z oliwek, stale ubijając, aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Ubić w sosie Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Dodać wołowinę i dobrze wymieszać drewnianą łyżką. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8
Kopać Tatara w centrum każdego crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
9
Dekorować natką pietruszki i skropić olejem truflowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
10
/ N / N Wydane przez Broadway Books./ n / nRick Tramonto, szef kuchni / partner Tru w Chicago, został uznany za jednego z dziesięciu najlepszych szefów kuchni Food & Wine w kraju w 1994 roku, a Robert Mondavi w 1999 roku został wybrany jednym z amerykańskich wschodzących gwiazd
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Był również czterokrotnie nominowany do Nagrody Jamesa Bearda dla najlepszego szefa kuchni na Środkowym Zachodzie, zdobywając nagrodę w 200
12
Tru, która otworzyła swoje podwoje w maju 1999 roku, została nominowana do Nagrody Jamesa Bearda w 2000 roku dla najlepszej nowej restauracji i uznana za jedną z 50 najlepszych restauracji na świecie przez Cond Nast Traveler. Tramonto jest współautorem, wraz ze swoim partnerem Gale Gand, amerykańskich jaj Brasserie i Butter Sugar Flour./ n / Nmary Goodbody to znany w kraju pisarz i redaktor kulinarny, który pracował nad ponad czterdziestoma pięcioma książkami. Jej ostatnie tytuły to Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook i Back To The Table. Jest redaktorką kwartalnika IACP Food Forum, była pierwszą redaktorką naczelną magazynu Cooks, a także redaktorem naczelnym magazynu Chocolatier i magazynu Pastry Art & Design./ N / Ntim Turner jest uznanym fotografem kulinarnym i stołowym. Jest dwukrotnym zdobywcą nagrody Jamesa Bearda za najlepszą fotografię kulinarną, ostatnio w 200
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
13
Jego wcześniejsze projekty to: przepisy Charliego Trottera, mięso i dziczyzna Charliego Trottera, zajazd w Little Washington, Norman 's New World Cuisine (autorstwa Normana Van Akena), Kuchnia Jacques' a Pepina i Amerykańska Brasserie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Musujące wino różowe i musujące to świetny wybór do Fingerfood. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Zonin Sparkling rosé z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Zonin Sparkling Rose
Zonin Sparkling Rose
Świecący, rumieniec z uwodzicielsko delikatnym perlage Przyjemny, intensywny i owocowy na nosie; przywołuje wspomnienia kwiatów wisterii i jabłek Renetty dobrze zmieszanych i zachwycająco przyjemnych; miękki i gładki na podniebieniu z nutami kwiatowymi i nutą migdałówDoskonały jako aperitif i idealny dodatek do przystawek, risotto, smażonych kwiatów cukinii i grillowanych ryb
TrudnośćNormalny
Gotowe W8 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn