Cytryna Żurawina Florentyny

Cytryna Żurawina Florentyny
Cytryna żurawina Florentyny może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis służy 42 i kosztuje 27 centów za porcję. Jeśli masz półsłodką czekoladę, masło, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Florentyny, Florentyny, oraz Florentyny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu umieścić masło, cukier, śmietanę do bitej śmietany. Podłącz candythermometr do boku patelni. Przynieś mieszankę, aby zagotować na średnim ogniu, mieszając, aby roztworzyć cukier. Zmniejszyć ciepło do niskiego i gotować bez mieszania, aż termometr candyregisters 110°, O 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Removepan od ciepła. Natychmiast dodać posiekane kawałki, 1/2 szklanki kandyzowanej skórki cytrynowej, żurawiny i mąki; mieszać aż do równomiernego rozdrobnienia. Schłodzić do temperatury pokojowej(ciasto zgęstnieje w miarę schładzania).
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Pozycja 1 stojak w górnej trzeciej i 1rack w dolnej trzeciej piekarnika i podgrzewać do 177°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Łyżka obficie zaokrąglona łyżeczkapełnia ciasto (około 1-cala średnicy) na przygotowane arkusze piekarnicze, w odstępie około 4 cali od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Piec, aż ciasteczka rozłożone, bańka, i są złotobrązowe, obracając bakingsheets połowie podczas pieczenia, o 16 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Umieść blachy do pieczenia narack. Jeśli ciasteczka są zniekształcone, użyj butterknife, aby wcisnąć nieregularne krawędzie, tworząc okrągłe ciasteczka. Wsunąć papier pergaminowy z ciastkami na stojaki; całkowicie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Pozwól, aby arkusze do wypieku ostygły całkowicie, a następnie powtórzproces z pozostałym ciastem, wyłożenie arkuszy do pieczenia świeżym papierem pergaminowym między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
7
Drobno posiekaną czekoladę wymieszać w metalowl ustawiony na rondlu gotującej się wody, roztopionej i gładkiej. Za pomocą widelca, drizzlemelted czekolady na ciasteczka. Decoratewith pozostałe 1/2 szklanki drobno posiekane
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Kandyzowana Skórka Cytrynowa. Schłodzić, aby ustawić czekoladę, o 20 protokół. DO AHEAD: może być wykonany1 tydzień do przodu. Przechowuj warstwowe arkusze pergaminu w pojemnikach do przechowywania w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
1
Do ozdobienia ciastek można użyć cienkiej, kandyzowanej skórki cytrynowej (zamiast drobnoziarnistej).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
2
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia0
Magazyn