Cytryna i świeże zioła Tabbouleh

Cytryna i świeże zioła Tabbouleh
Przepis cytryna i świeże zioła Tabbouleh jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, cebulę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Baby Tomato and Fresh Herb Tabbouleh, Świeży Sos Ziołowo-Cytrynowy, oraz Świeże Szparagi W Sosie Cytrynowo-Ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić czajnik wody do wrzenia. Bulgur i 1 łyżkę oleju wymieszać w żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać wrzącą wodę do przykrycia. Przykryj miskę szczelnie folią i odstaw na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Odcedzić na sicie, naciskając na bulgur, aby usunąć nadmiar płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
4
Przełożyć bulgur do dużej miski i wymieszać z pozostałą 1 łyżką oleju i resztą składników, aż wszystko będzie dobrze wymieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Podawać na zimno.
6
Smak
7
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
8
From Cleveland Clinic Healthy Heart lifestyle Guide and Cookbook by Cleveland Clinic Heart Center, Bonnie Sanders Polin, Ph. D., and Frances Towner Giedt. © 2007 by Cleveland Clinic Heart Center, Bonnie Sanders Polin, Ph. D., and Frances Towner Giedt. Wydane przez Broadway Books.Bonnie Sanders Polin i Frances Towner giedt otrzymali Nagrodę Jamesa Bearda za książkę kucharską Joslin Diabetes Gourmet. Są również autorami książki kucharskiej Joslin Diabetes Quick and Easy, książki kucharskiej Joslin Diabetes Healthy węglowodan oraz książki kucharskiej Joslin Diabetes Great Chefs Cook Healthy Cookbook. Bonnie Polin mieszka w Tulsie w Oklahomie, a Frances Giedt w Arlington w Teksasie. Steven E. Nissen, M. D., jest przewodniczącym wydziału medycyny sercowo-naczyniowej w Cleveland Clinic Heart and Vascular Institute i obecnym prezesem American College of Cardiology.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Magazyn