Cytrusowa Sałatka Ziołowa
Cytrusowa Sałatka ziołowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 183 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka liści trybuli, liści bazylii, różowego grejpfruta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Cytrusowo-Ziołowa Orzo, Sałatka z cytrusów i ciecierzycy z sosem cytrynowo-ziołowym, oraz Sałatka owocowa z syropem ziołowym, cytrusowym, miętowo-klonowym lub podstawowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać i podzielić pummelo.
Skórka i segment Melogold. Zaparkuj 3 łyżki soku, resztę zachowaj do innych zastosowań.
Opłukać miętę, estragon, trybula i bazylia; delikatnie osuszyć. Liście bazylii ułożyć i pokroić w poprzek na cienkie paski.
Wymieszaj liście ziół, pokrój bazylią i szczypiorkiem. Mieszanka ziół Kopca równo na talerzach.
W małej misce wymieszać reserved 3 łyżki soku Melogold i oleju.
Połowę dressingu równomiernie skropić ziołami.
Ułóż segmenty pummelo i Melogold na ziołach.
Mżawka segmentów równo z pozostałym opatrunkiem.
Dodać sól i pieprz do smaku.