Cynamonowe Masło Bananowe
Cynamonowe masło bananowe może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 128. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, pektyny owocowe, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Granola naleśniki bananowe z masłem cynamonowo-miodowym, Bananan i naleśniki z jagodami z masłem cynamonowo-waniliowym, oraz Bananan i naleśniki z jagodami z masłem cynamonowo-waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-ćwiartkowym wymieszaj banany, sok z cytryny i pektynę, aż pektyna się rozpuści.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Wymieszać z cukrem.
Podgrzać do pełnego wrzenia, stale mieszając; usunąć z ognia. Wymieszać wanilią i cynamonem.
Natychmiast dżem kadzi do 8 sterylizowanych słoików, pozostawiając 1/2-calowy headspace. Wytrzyj felgi słoików. Natychmiast uszczelnić. Proces we wrzącej łaźni wodnej 10 minut.