Cynamon Chip Cookie Kora
Need a deser wegetariański? Cynamon Chip Cookie kora może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 16 centów za porcję. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, cynamon, chipsy cynamonowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Cinnamon Chip Biscoff Cookie Cake, Masło Ciasteczkowe Cynamon Chip Granola, oraz Masło Ciasteczkowe Cynamonowe Kulki Owsiane.
Instrukcje
Ustaw stojak do dolnej części środkowej piekarnika i rozgrzej do 325 stopni F. Linia heavy duty 13×18 cala blacha do pieczenia z pergaminem lub Silpat.In miskę, energicznie ubić białka do uzyskania bardzo spienionej piany lub ubić mikserem ręcznym. Stopniowo ubijaj cukier, następnie ubijaj roztopione masło, olej i wanilię, aż będzie gładka.
Ubić sól, proszek do pieczenia i cynamon, następnie ubić tłuste mleko w proszku i mąkę. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.Opróżnij ciasto na wyłożoną blachę ciastek i rozprowadź tak cienko, jak to możliwe, za pomocą łyżki lub skrobaka.Roztrzepać chipsy cynamonowe i orzechy pekan na górze.
Piec w dolnej części piekarnika przez 20 minut, sprawdzając na 17 minut. Krawędzie powinny być brązowe, ale nie przypalone.
Wyjąć z piekarnika. Za pomocą noża lub noża do pizzy natychmiast pokrój na kawałki bez oddzielania (uważaj, jeśli używasz Silpatu!)- chcesz odłamki, podobne do tego, co można dostać, jeśli orzeszki kruche. Przykryj luźno folią i wróć do piekarnika na kolejne 8 minut.
Ostudzić przez 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie ostrożnie podnieść kawałki i przenieść do stojaka z drutu, aby ostudzić i chrupiące.Jeśli pozostało Ci kilka grubych, żujących, kawałków, zwróć je do piekarnika i piecz w temperaturze 250 przez 20 minut, a następnie ponownie ostudzić. Jeśli twoje ciasto jest wystarczająco cienkie za pierwszym razem, nie powinieneś potrzebować drugiego pieczenia.