Cynamon Brzoskwiniowy Crisp
Cinnamon Peach Crisp może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 188 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, brzoskwinie, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Orzech jabłko-brzoskwinia chrupiąca z cynamonowo-brązową kruszonką cukrową, Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie, oraz Ciasto z brzoskwiniami i prażonym cynamonem z cukrem cynamonowym #Bundtamonth.
Instrukcje
W misce połączyć brzoskwinie, sok pomarańczowy, brązowy cukier i cynamon.
Przełącz na 8-calowy. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Mąkę, cukier i proszek do pieczenia wymieszać.
Dodać jajko i masło; wymieszać do kruchości.
Połączyć cukier i cynamon; posypać mieszaniną okruchów.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie bąbelkowe, a polewa złotobrązowa.