Cydr-Ocet-Marynowane Buraki
Cydr-ocet-marynowane buraki może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 117 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona gorczycy, cukier, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Prażone Buraki Z Octem Balsamicznym, Czosnkiem I Tymiankiem, oraz Buraki Marynowane są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W rondlu zagotuj mieszaninę octu, cukru, cebuli, czosnku, nasion gorczycy, liści laurowych, goździków, pieprzu, tymianku i oregano. W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować buraki, aż będą chrupiące-miękkie, o 10 protokół.
Odcedzić i przenieść do miski żaroodpornej.
Wlać gorącą ciecz na buraki i odstawić w temperaturze pokojowej na 4 godziny lub przechowywać w lodówce na noc.
Buraki odsączyć, przełożyć do miski i podawać.