Cydr-duszony mostek z Tzimmes

Cydr-duszony mostek z Tzimmes
Cydr-duszony mostek z Tzimmes może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 841 kalorii, 72g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.17 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka łój wołowy, granat yams, dodatkowy Puchar cydr, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć śliwki, można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka ze śliwkami, cynamonem i imbirem jako deser. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grandman Ethel ' s mostek z Tzimmes, Miód-Cydr BBQ mostek, oraz Cydr Mushroom Brisket dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni Fahrenheita.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Podgrzać łój na dużej patelni lub patelni, aż topi się i staje się dość gorąca.Przesmaż mostek z każdej strony, około trzech do czterech minut, a następnie umieść go w glinianym piekarniku, nalewając jedną ćwiartkę domowej wołowiny i jeden kufel cydru na mostek.Dusić mostek, przykryty, w temperaturze 300 stopni przez trzy godziny przed przygotowaniem tzimmes.Po około trzech godzinach dodaj posiekaną marchewkę i słodkie ziemniaki lub bataty do mostka. Kontynuuj pieczenie w temperaturze 300 stopni Fahrenheita przez kolejną godzinę.Po tym, jak mostek piecze się przez cztery godziny, a marchew i słodkie ziemniaki lub bataty ugotują się na jedną, dodaj suszone śliwki do glinianego piekarza, zwiększ ciepło do 375 stopni Fahrenheita i kontynuuj pieczenie przez trzydzieści do czterdziestu pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PochrzynPochrzyn
Bulion WołowyBulion Wołowy
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
śliwkiśliwki
Tłuszcz WołowyTłuszcz Wołowy
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Usuń mostek i tzimmes z piekarnika, umieszczając mostek na naczyniu służącym do odpoczynku i otaczając go przez tzimmes, odcedzając płyn z gliny piekarza, jak to zrobić. Trzymaj mostek i tzimmes ciepły, pozwalając im odpocząć w gorącym piekarniku z ciepła wyłączone podczas przygotowywania sosu redukcji.Rozpuścić jeszcze dwie łyżki łoju na średnim ogniu, dodając dwie cienko pokrojone szalotki do gorącego tłuszczu.Gdy szalotka uwolni swój zapach i zacznie nieco karmelizować, Dodaj do rondla duszony płyn i dodatkową filiżankę twardego cydru. Gotować powoli, aż ciecz zmniejszy się o połowę.Mostek pokroić w plasterki, podawać z tzimmes i sosem redukcyjnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cydr TwardyCydr Twardy
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Tłuszcz WołowyTłuszcz Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia68
Magazyn