Curry Zupa Wołowa
Curry zupa wołowa może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 268 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na $1.7 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści laurowych, sól, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Tajska Wołowina Kokosowa Zupa Curry, Curry z wołowiną Goan z octem: wołowina Vindaloo, oraz Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu. Cebulę i kostki wołowiny gotować, aż wołowina jest rumiane i cebula są miękkie.
Dodać bulion wołowy, curry i liście laurowe. Gotować na małym ogniu przez 30 minut.
Dodać ziemniaki, ocet i sól. Gotować na wolnym ogniu przez 45 minut do 1 godziny, aż wszystko będzie miękkie.
Usunąć liście laurowe i podawać na gorąco.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Dry Creek Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!