Curry Zupa Wołowa

Curry Zupa Wołowa
Curry zupa wołowa może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 268 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na $1.7 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści laurowych, sól, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Tajska Wołowina Kokosowa Zupa Curry, Curry z wołowiną Goan z octem: wołowina Vindaloo, oraz Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu. Cebulę i kostki wołowiny gotować, aż wołowina jest rumiane i cebula są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać bulion wołowy, curry i liście laurowe. Gotować na małym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Bulion WołowyBulion Wołowy
Curry W ProszkuCurry W Proszku
3
Dodać ziemniaki, ocet i sól. Gotować na wolnym ogniu przez 45 minut do 1 godziny, aż wszystko będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
OcetOcet
SólSól
4
Usunąć liście laurowe i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn