Curry Zupa Kokosowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj Curry zupy kokosowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 83 kalorie, 8G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko kokosowe, kostkę bulionu warzywnego, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Curry Marchew Zupa Kokosowa, Zupa Dyniowo-Kokosowa Curry, oraz Curry Zupa Z Soczewicy Kokosowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krewetki Devein, w razie potrzeby.
Wymieszać razem kostkę bulionu, imbir i 3 szklanki wody w 3-qt. rondel. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj krewetki, i gotować, często mieszając, 2 protokół.
Dodaj grzyby i następne 4 składniki, i gotować 5 minut lub po prostu aż krewetki skręcić różowy. Tuż przed podaniem wymieszać z bazylią i 2 kolejnymi składnikami. Doprawić solą do smaku.
Kanapka: wrzucić razem 1 szklankę posiekanego świeżego groszku śnieżnego, 2 starte marchewki,1 szklankę pokrojonego ogórka angielskiego i 1/4 szklanki schłodzonego dressingu imbirowego.
Rozprowadź 1/4 szklanki schłodzonego Hummusu na 4 dużych okładach z pełnoziarnistej pszenicy. Podzielić mieszankę warzywną między okłady i zwinąć.